0 Läs mer >>
Visst att det var ett par veckor sedan några av våra vårfåglar anlände nu men fotografen har varit på latsidan men nu äntligen så har jag fångat åtminstone några på bild. =).
Några av bilderna blev bara halvbra så jag ber om ursäkt för det ;)

 
 
 

Vårfåglar

0 Läs mer >>
Den 1a februari 2009 så blev jag ägare till "i mina ögon" världens sötaste och underbaraste hund, hans namn blev Laban och han blir 6 år den 16 November.
Denna lilla hunden har förändrat mitt liv totalt, vi har genomgått så mycket tillsammans och det finns inga gränser på det band som finns emellan oss två. Laban älskar allt och alla men när det vekligen gäller så är det matte som är hans prio ett! =)
 
Den första dagen som våra liv förenades.
 
 
 
Med åren så har han bara blivit finare och finare!
 
 
Alla hundar tycker om snö, men Laban han verkligen älskar snö. Snön älskar dess värre honom också!
 
 
När våren anländer så är det verkligen dags för en trimmning av pälsen, annars ser man ju inte klok ut :p
 
Att bli inrullad i trasmattor är något som Laban tycker är väldigt roligt!
 
Laban är även väldigt förtjust i att vara på högre höjder, man kan spana på allt.
 
 
Nu ska vi två ta med oss en bokhylla ut för att fräscha upp den genom att måla den vit. Ut och njut av det vackra vårvädret, för det ska vi göra.
// Linda & Laban
 
 

Älskade hund

0 Läs mer >>
 
Det märks tydligt på allt att klimatet har blivit varmare, på påskhelgen så brukar man ju kunna vara ute på isen och pimpla men jag tror inte att det skulle vara någon bra idé just denna påskhelgen :p

Tidig islossning

0 Läs mer >>
Efter att ha varit ute och spanat efter mer vårtecken idag så börjar jag sakna sommaren allt mer och allt vad den innebär. Vi har även bestämt oss för att göra en mindre fiskeresa på några dagar närmare sommaren tillsammans med min lillebror som även han precis som vi är en helhjärtad fiske entusiast. Tänk om ändå den dagen hade varit imorgon, jag längat ju så enormt mycket! :p 
 
De bilder som visas nedan är ifrån föregångna år =)
 
 

Sommaren är efterläng...

0 Läs mer >>
Härligt att äntligen kunna gå ut och sätta sig med morgonkaffet på altanen =). Hittade även några små vänner att fånga på bild.
 
 

Vårsol

0 Läs mer >>
Äntligen så har jag tagit mig själv i kragen och startat upp denna härliga fotoblogg på nytt, denna gången ska jag hålla den vid liv också :). 
 
För den som inte känner mig så kommer här en kort presentation av mig.
Mitt namn är Linda och jag bor sen några år tillbaka i en mysig liten by som heter Bredbyn i Västernorrlands län tillsammans med min sambo, hunden och fiskarna. Som person är jag frammåt och positiv till livet och alla härligheter som finns i det. Jag är nog lite sådär wild and crazy som mina närmsta vänner brukar säga haha. Ett utav mina största intressen är att få vara ute i naturen och fotografera allt underbart och magiskt som finns, en bild kan faktiskt säga mycket mer än tusen ord. 
 
I den här bloggen så kommer det framför allt att finnas mycket bilder som jag själv anser är fina och magiska på sitt sätt, även en suddig bild kan vara vacker.
 
// Linda
 
Bilderna nedan är från kvällens aktivitet med min lilla familj vid Galasjö.
 
 
 
 
 

Ny start av fotoblogg...